Fundering huis verzakt

Fundering huis verzakt

Als de fundering van een huis verzakt en niet-onderheid is, kan in veel gevallen een verzakkingsprobleem verholpen worden met de DeepInjection® methode van URETEK Nederland BV. De kostenbesparende en innovatieve techniek stabiliseert de ondergrond onder een verzakte fundering en voorkomt verdere verzakking van de woning. Indien de situatie het toelaat (soort bouwconstructie, grondsoort etc.) kan de fundering van het verzakte huis zelfs terug worden gebracht naar het oorspronkelijke niveau. Sinds 1991 is URETEK in Nederland actief met onze DeepInjection® methode en hebben sindsdien honderden fundatieverzakkingen verholpen of stopgezet.

 

Innoverende techniek

Als de fundering van uw huis is verzakt, denkt u waarschijnlijk dat er geen simpele en betaalbare oplossing te vinden is om het probleem op te lossen. Dit is echter niet altijd het geval. URETEK Nederland BV biedt voor het verhelpen van fundatieverzakkingen van niet-onderheide constructies een uitstekende oplossing. De DeepInjection® methode zorgt dat een verzakt huis niet verdere verzakkingverschijnselen gaat vertonen. Verdere schade aan de woning wordt daardoor voorkomen. Er wordt hierbij een expanderend hars direct in de grond onder de verzakte fundering geïnjecteerd. De draagkracht van de bodem onder de fundering wordt daardoor hersteld en de expanderende kracht van het geïnjecteerde materiaal kan (indien de situatie het toelaat) de fundering weer omhoog brengen. Het resultaat zijn geen verdere verzakkingen van de constructie, muurscheuren die weer bij elkaar komen en een woning die weer stabiel op de ondergrond staat.

 

Vragen of meer informatie

URETEK Nederland BV biedt u een doeltreffende oplossing als uw huis verzakt is. Op deze website vindt u meer informatie over onze technieken en werkwijze. Ook kunt u via de website meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u direct vragen? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers via 0320 256 218.

 

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen of de volgende pagina’s bekijken: GrondverbeteringGrondinjectieScheuren metselwerkVloerliftenGrond injecterenGrond verdichtenGrondonderzoekVloer renovatieBuispalenBetonvloer reparatie.

Offerte aanvragen