Een verzakking zorgde voor scheuren in de vloer en muren van een woningaanbouw in Surhuisterveen. De oplossing? De URETEK FloorLift® methode.

“Door inklinking van de ondergrond was een deel van de serrevloer zo’n 1,5 cm verzakt”, vertelt Martijn Kamma van Buwalda Multiservice. “Ik werd door de eigenaar van het pand gevraagd of ik het probleem kon verhelpen. Via een bevriend renovatiebedrijf kwam ik in contact met URETEK. Zij gingen de uitdaging graag aan.”

Tot in de puntjes
“Op de afgesproken dag kwamen de mannen van URETEK met een tiptop-uitrusting voorrijden. Alles was tot in de puntjes voorbereid en het probleem was snel verholpen; in iets meer dan een uur lag de vloer weer recht. Hij sluit precies aan op de plint: het ziet er fantastisch uit. Buwalda Multiservice zorgde vervolgens voor het netjes afkitten en verder afwerken van de vloer.”

Succes
“De woningeigenaar – hoofd technische dienst van een regionale vastgoedbeheerder – was zo blij met het resultaat, dat hij deze methode ook graag wil toepassen bij de woningen die zijn werkgever beheert. Inmiddels heb ik ook hier met URETEK al een fraai project met succes afgerond. Het begin van hopelijk een mooie, langdurige samenwerking!”