Partners van URETEK 

Van der Valk: altijd de ideale overnachtingsplek

Bij URETEK werken we hard om funderingsproblemen op te lossen. Hierbij kunnen we rekenen op de steun van trouwe partijen, met wie we vaak al jaren samenwerken. Deze partners zetten we graag in het zonnetje. We trappen af met Van der Valk hotels en restaurants.

Om efficiënt te kunnen werken, overnacht een aantal van onze medewerkers regelmatig in een hotel in de buurt van een projectlocatie. Bijvoorbeeld in Zuid-Nederland, België of Luxemburg. Hierbij kiezen we, als het ook maar enigszins kan, voor een hotel van Van der Valk. Zo weten we zeker dat onze collega’s ’s avonds goed kunnen eten én lekker slapen.

Goede bedden, dito restaurants
Ook Madelinde Lantain, marketing en communicatie manager bij Van der Valk, is blij met deze samenwerking. “We vinden het fijn om de medewerkers van URETEK goed  te verzorgen. In onze hotels kunnen zij altijd rekenen op goede bedden, een relaxte ambiance én goede restaurants, waar zij terecht kunnen voor een lekkere, vers bereide maaltijd die met aandacht wordt samengesteld. Want we weten hoe belangrijk het is om fris, goed uitgerust en vol energie aan een nieuwe werkdag te beginnen.”