Jan de West

“Je kan blijven wachten, maar er moet toch een keer wat gebeuren”, vertelt Jan de West over het moment dat hij URETEK benaderde. Het probleem: een verzakking van een hoek van zijn woning in Doetinchem. De oplossing: de URETEK DeepInjection® methode.

De vrijstaande woning vertoonde scheuren aan zowel de buiten- als de binnenzijde. “Niet mooi, maar vooral ook geen veilig idee”, geeft Jan de West aan. “Je kunt er wel een tijdje tegenaan kijken, maar op een gegeven moment wil je toch dat het opgelost wordt, ook om erger te voorkomen. Ik kreeg de naam URETEK door van een buurman die bij een groot aannemersbedrijf werkt en heb contact opgenomen.”

Supersnelle uitvoering
“URETEK heeft het probleem heel netjes opgelost”, gaat Jan de West verder. “Ze hebben eerst een sonderingsbedrijf aangeraden, dat ik heb ingeschakeld om een sondering uit te laten voeren. Op basis van het sonderingsrapport maakte URETEK een plan de campagne en een maand later kwamen ze voor de uitvoering. De werkzaamheden gingen supersnel: je zag al gauw dat de muur omhoog kwam en de scheurvorming minder werd. Na het injecteren hebben ze alles ook weer heel netjes opgeruimd.”

Tips voor anderen
“Van de scheuren – die zo’n 5 mm breed waren – is nu niets anders meer te zien dan minuscule haarscheurtjes. Zelfs de keukendeur kan weer zonder rukken open. Het is allemaal heel netjes opgelost en ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb de naam van URETEK al meerdere keren aan anderen doorgegeven. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem aanraden URETEK in te schakelen. Wacht niet tot de schade onherstelbaar en onbetaalbaar wordt!”