Slechte grond of kapotte riolering?
De vloer van een woning in Sprundel was een paar centimeter verzakt. Waarschijnlijk was de verzakking veroorzaakt door een kapotte riolering. URETEK werd ingeschakeld om het probleem te verhelpen, maar dat lukte niet in één keer.

“De vloer van de woonkamer was flink verzakt”, vertelt de heer van Endhoven, eigenaar van de betreffende woning. “Ik heb de aannemer ingeschakeld, die URETEK liet komen om het probleem te verhelpen. URETEK-medewerkers vertelden keurig wat ze gingen doen, het liften van de vloer ging vrij snel en ik ging ervan uit dat het probleem verholpen was. Helaas verzakte de vloer daarna opnieuw.”

Opnieuw liften
“We dachten dat dit aan de slechte ondergrond lag, omdat meer mensen in de buurt dit probleem hadden” vervolgt van Endhoven. “Maar het liften door URETEK leverde bij hen wel meteen het gewenste resultaat op. Uiteindelijk kwamen we erachter dat de riolering onder ons huis kapot was, waardoor er veel zand was weggespoeld. We hebben de riolering vervangen en URETEK is nog een keer gekomen om alles opnieuw te liften.”

Schappelijke prijs
URETEK vond het ook een heel vervelende situatie en bood uit coulance een heel schappelijke prijs voor de laatste liftoperatie. “Een fijne handreiking en we zijn er samen goed uitgekomen. Ik ga ervan uit dat de kapotte riolering de echte boosdoener was en dat de problemen nu opgelost zijn!”

vaker-gelift-probleem-waarschijnlijk-opgelost