Edith van Welij

Een huis kopen met een verborgen gebrek kan een nachtmerrie zijn. Gelukkig kon in dit geval – de aankoop van een woning met een verzakte fundering – het probleem snel en vakkundig worden opgelost, met behulp van de URETEK DeepInjection® methode.

Nadat Edith van Welij een vrijstaande woning had gekocht, bleek de fundering plaatselijk verzakt. Hierdoor trok de muur die hierop rustte, de rest van het huis scheef en er  ontstonden scheuren in de muren. Een aannemer raadde URETEK aan, die het probleem kon verhelpen.

Vertrouwen
“Technisch adviseur Robbert Melis kwam een paar keer op bezoek en gaf erg goed advies”, vertelt Edith van Welij. “Hij legde duidelijk uit hoe URETEK te werk gaat. Hierdoor had ik er meteen vertrouwen in. Ook de medewerkers die het uiteindelijke werk kwamen doen, waren ontzettend aardig en correct. Ze werkten netjes en het was heel gezellig. Hartstikke fijn dat het zo ging, echt een aanrader.”

Garantie
“Door het nieuwe evenwicht zijn er in huis wel een paar nieuwe scheuren ontstaan, maar dat is logisch. Ik vertrouw erop dat het probleem nu is opgelost: er zit garantie op het werk, dat geeft een goed gevoel. Inmiddels heeft URETEK meer werkzaamheden hier in het dorp verricht, dat zegt al veel. Ik ben in ieder geval heel tevreden!”