Hans van Bussel

Toen de aanbouw van de hoekwoning van Hans van Bussel bleek te zijn verzakt, zocht hij via Google naar een oplossing. Al vrij snel kwam hij terecht bij URETEK, die het probleem oploste met behulp van de URETEK DeepInjection® methode.

De boosdoener was een knik in het ondergrondse leidingwerk, waardoor een leiding was gaan lekken en zand onder de funderingsplaat was weggespoeld. Hierdoor was een hoek van de uitbouw gaan zakken. Hans van Bussel belde URETEK voor advies en vertelt: “Technisch adviseur Robbert Melis kwam kijken en oordeelde dat het probleem vrij eenvoudig was op te lossen.”

Vriendelijke vakmensen
De ondergrondse holle ruimte die was ontstaan, werd binnen een halve dag opgevuld door URETEK. Met als resultaat: een stevige onderlaag voor de funderingsplaat. Hans van Bussel: “Het werk werd verricht door vriendelijke vakmensen die netjes uitlegden wat ze gingen doen, keurig werkten en na afloop de werkplek netjes achterlieten. Het was een heel positieve ervaring.”

Resultaat
“Het resultaat is wat ik ervan gehoopt en verwacht had. Natuurlijk kun je niet zien hoe het er nu onder de grond uitziet, maar ik heb er vertrouwen in dat de boel nu stevig genoeg is. De aanbouw is ongeveer een centimeter gelift en staat weer mooi recht. Echt perfect!”