Een vakantiebungalow van Recreatie Waldpark in Nunspeet was zodanig verzakt dat er barsten in de muur en het plafond ontstonden en zelfs de deuren niet meer goed konden sluiten. Dankzij URETEK staat de bungalow nu weer keurig recht.

Henk van ’t Slot, eigenaar van het recreatiepark, vertelt: “Toen ik om me heen informeerde naar oplossingen voor dit probleem, kwam ik URETEK tegen. Hun oplossing klonk prima, en dat is die in de praktijk ook! Nadat eerst een bodembedrijf een sondering had gemaakt, hebben de mannen van URETEK met hun speciale injectietechniek de bungalow in één ochtend keurig de benodigde vier centimeter gelift.”

Doordacht en verantwoord
“Dit gebeurde precies volgens plan; heel doordacht en verantwoord”, vervolgt Henk van ’t Slot. “Met accurate metertjes aan de kopse kanten van de bungalow, die door de medewerkers van URETEK nauwlettend in de gaten werden gehouden. Het ophogen is hartstikke goed gelukt en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Dit is een zeer mooie methode om verzakking terug te draaien. Ik raad het anderen dan ook zeker aan!”

URETEK voor uw woningherstel?
URETEK is specialist op het gebied van het herstel van woningverzakking. Wij verwijzen u graag door naar onze informatie voor particulieren. Liever direct contact? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

verzakte-bungalow-weer-mooi-recht-uretek