URETEK Webinar 11 mei 13.30 – 15.00 uur

Schrijf je snel in voor dit webinar, het aantal plaatsen is beperkt. vul onderstaande formulier in om je in te schrijven en je krijgt dan tijdig van ons de bevestiging en de link voor het webinar.

  De laatste jaren wordt er veel geschreven over de verdroging van de bodem en de gevolgen voor funderingen van woningen en bedrijfspanden. Op de Nederlandse en Vlaamse televisie is hiervoor ook veel aandacht geweest. Voor URETEK Benelux aanleiding om op 11 mei a.s. een webinar te organiseren over dit onderwerp.

  Tussen 13.30 en 15.00 uur nemen Robbert Melis, technisch adviseur URETEK en Herman Kasper Gillisen je mee in de verschillen in funderingsmethoden, oorzaken van verzakkingen, oorzaken van verdrogingsrisico’s en oplossingen daarvoor en in oplossingen voor verzakte funderingen.

  Robbert Melis zal aan de hand van diverse cases de problematiek behandelen. Als intermezzo zal Herman Kasper Gilissen (waterjurist aan de Universiteit Utrecht) ingaan op verschillende oorzaken van en oplossingsrichtingen voor verdrogingsrisico’s. Hij zal daarbij bespreken wie waarvoor juridisch verantwoordelijk is en wie mogelijk aansprakelijk kan zijn voor eventuele schade

  Aansluitend is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

  Robbert Melis, met een bouwkundige achtergrond al meer dan 5 jaar actief bij URETEK Benelux. Verzorgt trainingen en scholing. Expert op het vlak van injectietechnieken voor funderingsherstel. Veelvuldig betrokken bij complexe projecten.

  Herman Kasper Gilissen is als waterjurist verbonden aan het Centre for Water, Oceans and Sustainability Law van de Universiteit Utrecht.