“Trots op het URETEK-succes”

Na 20 jaar zwaait technisch adviseur Klaas van der Brug af

Na twintig intensieve jaren – waarin hij URETEK heeft zien uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf – zwaait technisch adviseur Klaas van der Brug af. Sinds 1 juli geniet hij van zijn pensioen. “Ik heb aan de wieg gestaan van het succes, daar ben ik trots op!”

Klaas van der Brug heeft alle facetten van het werk bij URETEK van dichtbij meegemaakt. “Het was een mooie tijd”, vertelt hij. “Van de periode op de werkvloer tot het maken van offertes op kantoor en het geven van informatie en advies over onze innovatieve methodes: ik heb het allemaal met veel plezier gedaan.”

Bijzondere projecten
Hij vervolgt: “Het mooiste aan mijn werk vind ik het klantcontact. Je komt bij bedrijven en bij mensen thuis: heel afwisselend en altijd leuk. Zeker als je hen blij maakt met een snelle en duurzame oplossing voor hun probleem. We hebben heel wat bijzondere projecten mogen uitvoeren, zoals het liften van de verzakte vloeren in de veilinghallen van FloraHolland. Dat was mooi om mee te maken. We hebben een goed team en doen ons werk snel en accuraat. Met slimme technieken maken we waar wat we beloven.”

PowerPile
“Onze PowerPile-methode bijvoorbeeld, waarmee we nu ook verzakte en instabiele funderingen op slappe klei- en veenlagen kunnen stabiliseren. Echt fantastisch om te zien wat daarmee kan. Waar ik vooral trots op ben? Dat we als bedrijf een hoog niveau hebben bereikt en dat ik hier aan heb mogen bijdragen. Ik hoop dat URETEK verder groeit en succesvol blijft. Ik ga het werk hier zeker missen!”

Klaas van der Brug - Technisch adviseur URETEK Benelux