Verzakte woningaanbouw in Naarden

Omdat de funderingspalen van een woningaanbouw niet diep genoeg waren aangebracht, is de aanbouw gaan verzakken. URETEK behandelt deze funderingsconstructies doorgaans niet, maar na een aanvullende sondering bleek de ondergrond toch sterk genoeg voor het inzetten van de URETEK DeepInjection® methode.

Henk de Leeuw is eigenaar van de betreffende woning. Hij vertelt: “Toen ik merkte dat de aanbouw iets was verzakt, zag ik in het blad van de Vereniging Eigen Huis een advertentie van URETEK. Die heb ik uitgeknipt en bewaard; ik wilde eerst even afwachten of de verzakking zou doorzetten. Toen dat inderdaad het geval bleek en er een flink scheur in de gevel ontstond, heb ik contact met URETEK opgenomen.”

Bouwkundige
“Vervolgens ging het heel snel”, gaat Henk de Leeuw verder. “De bouwkundige van URETEK kwam de situatie bekijken. Deze gaf aan dat URETEK normaal geen paalconstructies behandeld, maar na aanvullend onderzoek en een sondering zag hij toch mogelijkheden. Al snel kreeg ik een offerte voor het toepassen van de DeepInjection methode. Toen ik die had goedgekeurd, werd vlot een afspraak voor de werkzaamheden ingepland.”

Goede investering
“Op de dag van de werkzaamheden kwam de technische ploeg met een imposante wagen voorrijden. Ik heb met veel interesse staan kijken hoe de mannen de lansen in de grond plaatsten en de aanbouw weer keurig op de juiste hoogte brachten. Dat ging perfect en veel sneller dan ik had verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden over de uitvoering én het resultaat. Een goede investering!”

vensterbank voor URETEK Deepinjection
vensterbank na URETEK Deepinjection
muur voor URETEK Deepinjection
muur na URETEK Deepinjection