Floorlift® methode doet keurig z’n werk

Van een zwembad in je tuin moet je optimaal kunnen genieten. Dus als de betegelde vloer rondom het water deels verzakt is, onderneem je actie. Een Leerdamse particulier die dit overkwam, vroeg het Oosterwijkse Bouwbedrijf Keppel om advies. Dit bouwbedrijf schakelde vervolgens URETEK in. Dankzij de URETEK FloorLift® methode ligt het tegelpad inmiddels weer netjes recht.

“De verzakking was waarschijnlijk het gevolg van het inklinken van slappe en samendrukbare grondlagen”, vertelt Marco Keppel van Bouwbedrijf Keppel. “Zo waren ongelijke vloerdelen ontstaan en lagen tegels los. Een collega van mij had URETEK al eens aan het werk gezien en dit leek me een perfecte klus voor hen.”

Millimeterwerk
“URETEK besloot de vloer te ondervullen en te liften en daarmee het draagvermogen te herstellen”, vervolgt Marco Keppel. “Dat gebeurde allemaal heel netjes: de mannen van URETEK weten waar ze het over hebben en bekijken alles heel rustig. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Dat moet ook wel, want het was echt millimeterwerk. De tegels gingen heel langzaam keurig omhoog, dat was mooi om te zien! In een halve dag was het probleem verholpen.”

Prima oplossing
“Ze hebben het echt goed gedaan. De tegels liggen weer mooi in lijn en het geheel ziet er weer goed uit. Dit is echt een prima oplossing voor dit soort problemen. Ik ben er heel content mee, net als de eigenaar van het zwembad. We weten URETEK dan ook zeker te vinden als we weer tegen zoiets aanlopen. Sterker nog: ik heb hen toevallig net aangeraden bij een collega!”