Bij een huurwoning in Eindhoven verzakte de vloer op de begane grond. Na een melding van de bewoners klopte de woningcorporatie aan bij Aannemersbedrijf Van Rijswijck voor een oplossing. Die kwam in de vorm van de URETEK FloorLift® methode.

Frank Neggers, uitvoerder bij Van Rijswijck, vertelt: “Omdat we jaren eerder al goede ervaringen hadden opgedaan met URETEK, hebben we hen ook nu weer gevraagd om dit probleem op te lossen. Dat kon gelukkig snel, met een fraai resultaat: de vloer is opgehoogd en ligt weer vlak. De bewoners zijn dik tevreden, net als de corporatie. Inmiddels hebben we URETEK ook ingeschakeld bij twee andere huurwoningen met hetzelfde probleem.”

Minimale overlast
“Deze methode is ideaal voor bewoonde panden, omdat de overlast voor de bewoners tot een minimum wordt beperkt”, vervolgt Frank Neggers. “Zij hoeven hun huis niet uit en al het meubilair kan gewoon blijven staan. Bovendien zijn deze werkzaamheden in een halve dag gereed. Dat is toch heel anders wanneer je een compleet nieuwe fundering zou moeten storten!”

URETEK voor uw woningherstel?
URETEK is specialist op het gebied van het herstel van woningverzakking. Wij verwijzen u graag door naar onze informatie voor particulieren. Liever direct contact? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

verzakte-woningvloer-opgehoogd-bewoners-tevreden