Mooi project in Luxemburg

Een bedrijfsvloer waar vele medewerkers overheen lopen en waarover heftrucks hoogwaardige producten transporteren, moet natuurlijk volstrekt egaal zijn. Bij het Luxemburgse bedrijf Textilcord was dat door verzakkingen niet meer het geval. URETEK schoot te hulp.

Patrick Haeck, die namens URETEK bij dit project betrokken was, vertelt: “Textilcord had te kampen met verzakkingen tot wel 20 mm. Dat was hinderlijk en leverde potentieel struikelgevaar op voor de medewerkers. Het bedrijf had zelf al enkele reparaties verricht, maar de vloerdelen bleven bewegen als er een heftruck overheen reed. Om de vloer voor eens en altijd goed recht te leggen, werd URETEK ingeschakeld.”

Nog een klus
“Met de twee-componentenhars van URETEK is bij honderden meters vloer het niveauverschil keurig weggewerkt”, gaat Patrick Haeck verder. “De opdrachtgever is dan ook zeer tevreden met het resultaat. Toen we er waren, hebben we overigens nog een ander probleempje opgelost. Op het terrein stond een plastic opslagtank met formol op de betonnen vloer. Door de koude vloer ontstond kristalvorming in de inhoud van de tank. De tank is geleegd, we hebben er houten blokjes onder geplaatst en het geheel ondervuld met hars. Zo realiseerden we in één keer isolatie en een nieuwe fundering: de ideale oplossing. Zo zie je maar dat URETEK-hars voor vele doeleinden geschikt is!”

magazijnvloeren-weer-recht