Methoden

Uretek Deepinjection methode bij woonhuizen

URETEK DEEPINJECTION®

Fundering stabiliseren bij verzakkingen – de URETEK DeepInjection® methode is speciaal ontwikkeld voor het herstel en stabiliseren van verzakte funderingen van woningen, gebouwen en andere ‘op staal’ gefundeerde bouwwerken. Via doelgerichte bodeminjecties wordt direct onder de verzakte fundering een speciaal ontwikkelde twee-componenten expansiehars aangebracht. Dit gemengde product expandeert met grote kracht en verdicht en versterkt.

Lees meer >

Uretek floorlift methode bij magazijnvloeren

URETEK FLOORLIFT®

Met URETEK FloorLift® kunnen verzakte en scheefliggende vloeren moeiteloos weer gecorrigeerd en teruggebracht worden naar het oorspronkelijke niveau. Door direct onder de betonvloer een krachtig expansiehars te injecteren worden verzakte vloeren weer omhoog ‘gelift’. De volumevergroting van het expansiehars drukt de verzakte vloer van onder af weer terug naar de oorspronkelijke positie. Snel en betaalbaar.

Lees meer >

uretek powerpile methode

URETEK POWERPILE®

Funderingsherstel op klei- en veengrond – URETEK PowerPile® Speciaal voor het stabiliseren verzakte en instabiele funderingen op slappe klei- en veenlagen heeft URETEK de PowerPile® methode ontwikkeld. Deze gepatenteerde injectietechniek maakt het mogelijk om grondlagen – die normaal gesproken niet geschikt zijn om met grondinjectietechnieken te behandelen – te verstevigen en stabiliseren. Hierdoor zijn de…

Lees meer >

© 2021 URETEK BENELUX BV   |  Privacyverklaring   |  Cookiestatement   |  Begrippenlijst