De aanbouw van een woning in Leeuwarden was flink verzakt en scheef komen te staan. De vastgoedbeheerder schakelde Buwalda Multiservice in, die op zijn beurt URETEK om hulp vroeg. Dankzij de URETEK FloorLift® methode werd de aanbouw weer snel recht gezet.

Martijn Kamma van Buwalda Multiservice vertelt: “De aanbouw was niet alleen verzakt, er waren ook scheuren in de vloer ontstaan. Ik had al eerder goede ervaringen opgedaan met URETEK en meteen gevraagd of zij ook hier wat in konden betekenen. Dat kon!”

Keurige bevestiging
“Voordat de mannen van URETEK hun werk kwamen doen, kreeg ik een keurige bevestiging en duidelijke informatie over wat er stond te gebeuren. Hiermee kon ik de huurders van de woning goed voorbereiden op de werkzaamheden. Op de dag zelf ging alles heel vlot: de mannen gingen kundig te werk en in twee uurtjes was het probleem opgelost. Alle betrokkenen zijn erg blij met het resultaat: echt super.”

Precisiewerk
“De FloorLift methode is een fantastisch concept en bewees ook hier weer zijn waarde: de aanbouw staat weer recht en de scheuren zijn verdwenen. Alles gebeurde netjes volgens afspraak en de aanbouw is tot op de millimeter nauwkeurig gelift: echt precisiewerk. Als ik morgen weer tegen een dergelijk probleem aanloop, bel ik meteen weer met URETEK!”