Arend de Wolde van Bloemen Bouw B.V.

Een houten aanbouw van een woning in Meppel kwam vanwege een verzakking steeds schever te staan. De oorzaak: inklinking van de ondergrond. De bouwer van de aanbouw wilde het probleem graag voor de woningeigenaar oplossen en nam URETEK in de arm.

Arend de Wolde, eigenaar van Bloemen Bouw, legt uit: “Wij bouwen onder garantie, dus lossen we eventuele problemen altijd op. Ook in dit geval. Ik herinnerde me dat ik ooit iets had gelezen over de werkwijze van URETEK en heb gebeld om te vragen of zij dit probleem voor ons zouden kunnen oplossen. Dat kon, met de URETEK FloorLift® methode.”

Verwonderd
“Op de dag van de werkzaamheden waren de mannen van URETEK al vroeg aanwezig. Ik heb gekeken hoe zij te werk gingen en heb me verwonderd over het feit dat zoiets kan. Het was echt een prachtig gezicht toen de aanbouw millimeter voor millimeter omhoog kwam, weer tegen de woninggevel aan. Binnen vier uur was de klus geklaard en stond de aanbouw weer net zo recht als wij ‘m ooit hadden gebouwd.”

Mooi strak
“Na afloop waren de ontstane kieren weer dicht, alles ziet er weer mooi strak uit. Wat ook fijn was: de medewerkers doen netjes hun werk en houden rekening met de bewoners. Ze lopen bijvoorbeeld niet met modderschoenen naar binnen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en heb URETEK inmiddels alweer voor een andere klus ingeschakeld.”

situatie voor floorlift methode in Meppel
situatie na floorlift methode in Meppel