Geen wateroverlast meer in de zwembadkleedkamer

De betonvloer van de kleedkamer van een zwembad in Oosterbeek was circa 3 cm schuin verzakt door inklinking van de ondergrond. Niet mooi én onhandig, omdat er water op bleef liggen. Inmiddels ligt de vloer weer keurig vlak, dankzij de URETEK FloorLift® methode.

Aannemersbedrijf Van Weelden in Oosterbeek werd gevraagd naar een oplossing voor het verzakkingsprobleem. “Ik was bezig met een offerte voor sloop en nieuwbouw van de kleedkamer, toen ik besloot toch even te gaan googlen naar alternatieve opties” vertelt Jan van Weelden. “Een goede keuze, want ik kwam al snel bij URETEK terecht.”

Goedkoper en sneller
“Na overleg met mijn opdrachtgever heb ik contact gezocht met URETEK en een afspraak gemaakt. Een vertegenwoordiger kwam de schade opnemen en stuurde snel daarna een offerte. De URETEK-methode bleek goedkoper dan sloop en nieuwbouw en bovendien kon het werk binnen een halve dag gedaan worden, dus de keuze was snel gemaakt.”

Geen schade
“Op de dag van de werkzaamheden waren de mannen van URETEK keurig op de afgesproken tijd aanwezig en binnen drie uur lag de vloer weer mooi op peil. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Het ging echt heel snel en de opdrachtgever en ik stonden met verbazing te kijken. Bovendien was er geen schade: een groot pluspunt. We zijn dan ook super tevreden. Bij een vergelijkbare klus zal ik URETEK zeker weer inschakelen!”