Weer veilig werken zonder geluidsoverlast

Betonnen bedrijfsvloeren die steeds ongelijker – en dus gevaarlijker –worden. Bij Twinpack in Noordwijkerhout, groothandel in verzendverpakkingen, kunnen ze er over meepraten. De URETEK FloorLift® methode bood uitkomst, maar liefst drie keer!

“De vloeren waren op sommige plekken zo verzakt, dat er bij de deuren behoorlijke drempels waren ontstaan: tot wel 2,5 centimeter”, vertelt Rob van der Geer van Twinpack. “Dat was niet alleen onveilig voor onze heftruckchauffeurs, maar zorgde ook voor geluidsoverlast. We hadden al geprobeerd de ongelijkheid op te heffen met epoxyhars en door er stalen platen overheen te lassen, maar dat bleek allemaal lapwerk.”

Testcase
Op zoek naar een betere oplossing kwam Rob van der Geer op internet URETEK tegen: “Dat klonk goed. Om te kijken of dit de oplossing was, hebben we eerst een testcase uitgevoerd op één van onze vloerdelen. Dat ging zó goed, dat we URETEK inmiddels al drie verzakkingen hebben laten oplossen, bij overheaddeuren en dockshelters. Allemaal met hetzelfde perfecte resultaat.”

Soepel en vlot
“De medewerkers van URETEK werken heel georganiseerd en snel”, vervolgt Rob van der Geer. “Het ging allemaal heel soepel en vlot. De vloer ligt op alle bewerkte plekken weer keurig recht. Zonder veel overlast een optimaal resultaat: geen schokken meer als je eroverheen rijdt én geen geluidsoverlast. Ik ben erg blij met de uitkomst: dit hadden we veel eerder moeten doen!”