Staatsbosbeheer Buitenleven

Door een gedeeltelijke vloerverzakking waren scheuren ontstaan in de muren van een Ruurlose vakantiewoning “Schuttekamp” van Staatsbosbeheer Buitenleven. De woning staat nu weer stabiel op Achterhoekse grond dankzij de URETEK FloorLift® methode.

De beganegrondvloer van gewapend beton was deels verzakt door inklinking van de ondergrond. Om de vloerafwerking en vloerverwarming zoveel mogelijk te sparen, hebben we de harsinjecties via de buitengevel uitgevoerd. “Een mooie oplossing”, vindt Michel van Driel. Hij is rayonmanager Buitenleven bij Staatsbosbeheer BuitenZaken en was bij de werkzaamheden van URETEK aanwezig.

Mooi op niveau
“Het liften van de vloer ging opmerkelijk snel, je ziet bijna wonderen gebeuren”, lacht Michel van Driel. “De vloer kwam mooi weer op niveau en je zag de scheuren in de muren smaller worden. De ondergrond is weer stabiel en nu kunnen we de schade aan de muren netjes wegwerken.”

Schoon werk
“Het resultaat is helemaal naar behoren. URETEK levert schoon werk en ruimt na afloop alles netjes op. Je ziet nadien alleen een klein gaatje in de grond en bandensporen; dat is alles. Ik ben blij met hoe het is geworden en heb het volgende project voor URETEK alweer op het oog.”

Situatie voor

Situatie na

Situatie voor

Situatie na