Sportbedrijf Katwijk schakelde URETEK in om de vloer van de sporthal te herstellen. Deze was plaatselijk verzakt tot 130 millimeter. Dat betekent dat een bal niet meer stil blijft liggen. 

Het verval van 13 centimeter op een vloer van 1200 m² is misschien niet meteen met het blote oog zichtbaar. Gevolgen heeft het echter wel. Het verschil kan een wedstrijd beïnvloeden en dat kan niet de bedoeling zijn. Een sportvloer moet zuiver waterpas zijn om iedereen gelijke kansen te geven.

Nauwkeurig herstel
Sportbedrijf Katwijk gaf daarom de opdracht om de ongelijke vloer van de sporthal te herstellen. Gelukkig kunnen we met onze unieke FloorLift® methode tot op de millimeter nauwkeurig werken. De sportvloer is volgens een nauwkeurig berekend injectieplan doorboord. Vervolgens zijn de expanderende kunstharsen geïnjecteerd met injectielansen. Met een hars die sneller reageert dan de gemiddelde hardloper  kunnen wij zeer nauwkeurig doseren. Door middel van laserapparatuur meten we wanneer de vloer weer helemaal stabiel is.

Een sportieve prestatie
Ons team heeft een mooie prestatie neergezet, al zeggen we het zelf: in slechts vijf dagen was het werk geklaard. Het is voor ons een sport om steeds weer binnen de strakke planning te blijven en toch een goed resultaat af te leveren.

sportieve-ongelijkheid-opgelost