Betonnen vloerdelen sluiten weer keurig aan

Bij Van Adrichem Kwekerijen in Steenbergen veroorzaakte een verzakking flinke overlast. Betonnen vloerdelen lagen ongelijk, waardoor de automatisch gestuurde tomatenkarren regelmatig uit de rails liepen. Dankzij de URETEK FloorLift® methode was dit probleem binnen een paar uur opgelost.

Directeur Geert van Adrichem: “De verzakking werd steeds erger en op een gegeven moment liepen er vanwege de ongelijke vloer zelfs tomatenkarren uit de rails. Dat zorgde voor het nodige oponthoud, dus we wilden snel actie ondernemen. We hebben een jaar of zeven geleden al een vergelijkbaar probleem door URETEK laten oplossen. Dat verliep naar volle tevredenheid. Vandaar dat we opnieuw contact met hen hebben opgenomen.”

Snel opgelost
“Er was haast bij, maar dat bleek voor URETEK geen probleem”, vervolgt Geert van Adrichem. “Er kwam snel een medewerker om de situatie te bekijken en een offerte te maken. En binnen acht dagen kwamen de specialisten van URETEK om het op te lossen. Na de voorbereidende handelingen, zoals het boren van gaten om de hars onder de vloer te kunnen spuiten, was het liften van de betonplaten binnen een kwartiertje gebeurd.”

Nauwelijks overlast
“Tijdens de werkzaamheden hebben we het automatisch transport even tegengehouden of over een andere baan geleid. Dat gaf nauwelijks overlast. Bovendien konden we de herstelde baan binnen een half uur alweer in gebruik nemen. De verzakking is helemaal weg en het onderlinge hoogteverschil keurig opgeheven. We zijn dan ook erg blij met het resultaat.”