URETEK-methode sneller en uiteindelijk goedkoper

Meerdere vloeren van de opslagruimte van Raab Karcher in Vriezenveen waren verzakt als gevolg van inklinking van de ondergrond. Hierdoor was een onveilige situatie ontstaan, die snel verholpen moest worden. In één dagdeel werd een stabiele oplossing gerealiseerd met de URETEK FloorLift® methode.

Jan Koppelman, adjunct directeur logistiek bij Raab Karcher, legt uit: “Sommige vloerdelen verschilden zo’n drie centimeter in hoogte. Een onveilige situatie, vooral voor heftruckchauffeurs die hier niet bekend zijn en op hoogte materialen in stellingen zetten en eruit halen. Daarom wilden we zo snel mogelijk voor een oplossing zorgen.”

Goede keuze
“We hadden al een offerte aangevraagd voor het laten uitzagen van de verzakte vloerdelen, het verdichten van de ondergrond en het terugplaatsen van een prefab betonvloer, toen ik iemand over URETEK hoorde vertellen. Toeval of niet: een paar dagen erna ontving ik een mailing van URETEK. Ik heb meteen gebeld over ons probleem en om een offerte aan te vragen. Een goede keuze, bleek achteraf.”

Aanrader
“Dankzij de URETEK FloorLift methode kon de originele vloer behouden blijven, zonder zaagwerk of andere zware ingrepen”, vervolgt Jan Koppelman. “Bovendien is deze methode veel sneller: in een dagdeel lagen de vloeren weer keurig recht en konden wij ze weer optimaal belasten. Al met al een stuk goedkoper dan een week niet in de betreffende hallen kunnen werken! Ik ben erg blij met deze oplossing; echt een aanrader voor bedrijven met een vergelijkbaar probleem!”