Perfect resultaat dankzij DeepInjection® en FloorLift® methode

De aanbouw van een woning in Venray was ernstig verzakt door een lekkage van een ondergrondse waterleiding. URETEK loste het probleem snel op. De aanbouw staat inmiddels weer perfect recht, dankzij de URETEK DeepInjection® en de FloorLift® methode.

Frank Wilmsen, uitvoerder schadeherstel van Maasveste Berben Bouw, vertelt: “De verzakking was niet alleen onaantrekkelijk, het zorgde ook voor scheuren en kieren in de gevel en muren. Tussen de woning en de aanbouw was zoveel ruimte ontstaan dat je er je hand tussen kon steken. Ook in de vloer tussen de keuken en woonkamer waren scheuren ontstaan. De woningeigenaar wilde dit probleem uiteraard graag oplossen.”

Snelle oplossing
“De eigenaar had op internet over URETEK gelezen en wij hadden al eens eerder met URETEK samengewerkt, dus de oplossing was gauw gevonden”, vervolgt Frank Wilmsen. “De ondergrond onder de fundering is verbeterd en het draagvermogen van de ondergrond hersteld. Vervolgens is de vloer met een injectie van een speciale hars ondervuld en gelift.”

Goedkoper dan alternatief
“Alles ging keurig volgens afspraak. Het resultaat is perfect! De aanbouw staat weer netjes recht en alles staat weer precies op z’n plek. De nawerkzaamheden vielen hierdoor reuze mee. Wat kit- en schilderwerk was genoeg om het geheel er weer als vanouds uit te laten zien, zonder ook maar enig spoor van de verzakking. Deze oplossing is veel goedkoper dan het alternatief: afbreken en opnieuw bouwen. Bovendien ging dit veel sneller!”